Wednesday, October 1, 2014

CPUV : RHB Now - Let's Transact With RHB Now

RHB BankRHB Now - Let's Transact With RHB Now. Syukur alhamdulillah, blog apakehei nie masih lagi mendapat tempat untuk CPUV Nuffnang. Tak mintak, tapi sukanya. So, sebagai tanda kesyukuran, teman buat lah entry khas untuk CPUV yang Nuffnang bagi nie. Untuk CPUV ke lima ini adalah untuk mempromosikan perkhidmatan yang di berikan oleh RHB Bank kepada pelanggannya. Untuk maklumat lanjut, kome boleh klik kat iklan tu atau layari web site rasmi RHB Bank.

RHB Now

Untuk kome yang ada akaun RHB tu, jangan lah tunggu lagi. Manalah tau kome bertuah dan dapat memenangi hadiah yang di tawarkan bernilai sehingga RM100,000 tu. Kalau tak ada akaun tu, boleh lah bukak akaun baru. Tak payah susah-susah pegi bank, beratur panjang untuk isi borang. Register je secara online kat portal RHB Bank tu. Kempen nie bermula dari 8th September hingga 30th November nie.

RHB Now

Pepatah mengatakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. So, tepuk dada tanya selera. Nak ke tak nak...

Teman tak ada akaun RHB... Nak bukak akaun baru tak... mmm... tak payah la... Buat masa tiada keperluan lagi :)

Apa pun, terima kasih Nuffnang untuk 3 CPUV RHB Now.


No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...