Friday, August 15, 2014

Tiada masalah jika tiada signal telefon

Teman saja nak share satu teknologi terbaru yang telah di komersialkan. Di area Saujana Utama kadang-kadang susah nak dapat liputan Celcom. Mungkin ini juga berlaku pada operator celular lain. Apa pun peranti ini sangat berguna jika kita selalu berada di luar kawasan.

tiada signal telefon, tiada masalah

Klik disini untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

6 comments :

  1. saya kongsikan info ni.. :)

    ReplyDelete
  2. terpaksa komen kali kedua sebab semua pakat tanya nak beli kat mana disini..coz ada harga RM478 sepasang..

    ReplyDelete
  3. Boleh cuba bagi mereka yang ada masalah line hp ini kan.

    ReplyDelete
  4. penting juga mende canggih ni..kalo kite hilang dlm hutan ke... kawasan yg jauh utk dptkan bantuan... tapi kalau kapal terbang terhempas, tak dpt dikesan juga la kot kan.. mesti takde nyawa dah....

    ReplyDelete
  5. device yang menarik....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...