Wednesday, August 20, 2014

CPUV : IKEA - SISAN (Re-launch Campaign)

Pagi nie teman saja-saja check kat akaun Nuffnang teman tu. Manalah tau ada CPUV baru menyinggah lepas teman bertungkus lumus mengupdate blog nie minggu lepas. Berbunga-bunga sukanya  bila terpandang CPUV ke 2 dok bersantai di blog Apa Ke Hei nie. CPUV Nuffnang yang ke 2 nie adalah untuk promosi Kempen IKEA - SISAN. Kempen apa nie? Tentulah kempen produk-produk di IKEA. Apa pun, terima kasih ye Nuffnang. Ini adalah CPUV ke dua dari Nuffnang untuk bulan August, 2014 nie


Kali terakhir teman ke IKEA tahun 2012 hari tu. Lama betul teman tak kesana. Ye la tak ada benda yang nak dicari.

IKEA - CPUV Nuffnang

Tapi kempen kali ini, betul-betul menarik. Manakan tidak, IKEA mengadakan promosi terhad. Harganya pun sangat menarik. Tu yang rasa macam nak ke IKEA lagi... :) Tapi, perkara yang menarik sekali di IKEA nie ada kat food courtnya... Baca kat sini kalau nak tahu rahsia itu.

Kalau kome nak tahu promosi terhad tu, klik la iklan Nuffnang IKEA tu atau boleh berkunjung ke portal rasmi IKEA.

1 comment :

  1. Bestnya. tahniah . Best pergi IKEA kan? Untung dapat cpuv dari nuffnang.

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...