Wednesday, July 16, 2014

T***k montok

Apa ke hei key word nie menyangkut ke blog teman nie... Macam tak percaya jer... Tak kat hit tuh banyak, idok le... Tapi, gi mana boleh dapat ke blog teman yang suci bersih nie... Tapi inilah yang teman dapat bila pagi nie saja check Nuffnang keyword analysis. Boleh percaya ke atau Nuffnang nie ada error lagi...



Atee... meh sini kome sharekan Nuffnang keyword analysis yang menyinggah ke blog kome tu....

6 comments :

  1. hahahhaa..mcm² la...saya ni xpandai IT...nak tgk..nak edit..banyak nak kena blaja...ilmu kurang

    ReplyDelete
  2. Macam-macam yang ada dalam blog yang boleh jadi macam tu kot. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada la... teman tak buat entry macam tu pun... teman dah check, memang tak ada keyword tu

      Delete
  3. mungkin itu ketegori keyword tersesat kot..hehehe..tapi sepanjang aku membaca blog ko, memang aku tak rasa ko ade buat entry2 berunsur begitu...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...