Friday, July 11, 2014

CPUV : Julies's bakes better biscuits

Dalam bulan July nie, adalah satu jer CPUV dari Nuffnang yang menempek di blog Ape Ke Hei yang tidak seberapa nie. Ok lah tu kan, daripada tak ada satu pun yang menyinggah. Actually, teman nie bukan seorang yang suka meminta-minta. Tapi jika diberi, alhamdulillah. Lagi pun teman ber blog nie, saja suka-suka untuk berkongsi info, pengalaman dan ilmu. Lagi ilmu yang ada lebih berkat jika dikongsikan. Boleh juga menambah saham di akhirat nanti.



Ok, untuk CPUV pertama July nie, Nuffnang beri Julie's x LINE New Package. Julie's nie adalah jenama biskut yang agak popular juga di pasaran. Setiap bulan pasti salah satu produk Julie's yang masuk dalam inventory list untuk dibeli. Sama ada untuk Aisar mahu pun papanya mengunyah di office.

Buiskut Julie's

Teman lebih sukakan biskut Julie's yang ada oat tu... :) sambil buat kerja di office, layan makan biskut oat tu dan di segarkan pula dengan teh O suam. Sempena hari raya nie Julie's ada membuat package edisi terhad. Untuk mengetahui lebih lanjut, klik disini ye untuk info di Facebook Julie's

Julie's Biskut

Perggghh... di bulan puasa nie apa saja boleh buat kita terliur. :d

3 comments :

  1. Tahniah dapat cpuv akak. semoga bertambah rezeki akak.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah and tahniah bro....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki masyuk... tahniah izni... :)

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...