Tuesday, February 4, 2014

Wordless : House of Horror, I-City Shah Alam

15 comments :

  1. Kalau org penakut..boleh menjerit sekuat hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat dalam tu, kita kena bayar untuk di takutkan... :d

      Delete
  2. Replies
    1. Memang pun... teman tak pernah masuk kat dalam nie lagi...

      Delete
  3. Tgk pun dh takmau masukk..xsggup..hahhaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah disini... Saya dah follow kat G+

      Delete
  5. Replies
    1. Banyak benda baru kat sini... kalau nak kesini, pastikan sampai sebelum pukul 7 malam... kalau tak, susah nak masuk. Jalan masuk jem. Nanti nak parking pun susah. Biasanya teman sampai awal, siap solat maghrib kat surau tu...

      Delete
  6. Kawalan keselamatan di sini dah di pertingkatkan. Nak elak kejadian bakar patung lilin lagi.

    ReplyDelete
  7. Mahal tak masuknya? dengar criter i-city skrg dah mahal.... dah lama tak pegi sini... macam2 dah ada kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau drive bawak masuk kereta, per entry sebuah kereta dalam RM10 je... Tapi, kalau parking kat luar masuk free je... kalau nak main apa-apa permainan, minima RM5. Kalau nak merasa masuk panggung 5D, harganya tak sampai RM20 pun. Entry yang agak mahal sket kalau nak masuk muzium patung lilin, pameran lukisan 3D dan tempat snowing tuu... Teman tak berkesempatan lagi masuk ke tempat nie...

      Delete
  8. uiks...lama dah tak pegi i-city nie..makin lama makin banyak plak aktiviti yang boleh buat..cuba nak datang sini kena bawak duit lebih laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...