Monday, January 6, 2014

2013 blog apakehei performance

Nie pun kira azam tahun baru jugak. Setiap tahun akan muncul azam tahun baru. Perlu ke azam pada setiap permulaan tahun baru? mmm... terpulanglah kepada pendapat masing-masing. Pada pendapat teman, tak perlu pun. Cuma kalau start buat azam pada setiap permulaan tahun baru, senang nak ingat dan tengok macam mana pencapaiannya. Itu ajee.. :)

So, apa azam teman pada tahun 2014 nie? Azam baru teman lebih kepada blog teman yang tidak seberapa nie. Inilah harapan teman pada blog apakehei yang tidak seberapa nie. Azam tahun baru yang lain, biar lah rahsia yer... Tak boleh nak kongsi ngan kome :d

Di penghujung December, 2014 teman harapkan page view blog apakehei akan mencapai 1,000,000 @ lebih pelawat. Agak-agak boleh tercapai tak? Di penghujung December 2013 yang lepas, blog apakehei mencatatkan 436,053 page view @ visitor yang telah berkunjung ke blog apakehei nie. Ok nie yang pertama.



Yang kedua pula, teman harapkan daily pages view akan melepasi 1,000 visitor sehari dan unique visitor pula akan melepasi catatan 600 visitor sehari.


Berdasarkan pengiraan teman, pages view apakehei akan hanya berada pada tahap 800K page view saja di penghujung December 2014 nanti. Perg, memang mencabar betul untuk melepasi 1,000,000 pages view nie.

Untuk pengetahuan kome laa, teman dah configure counter pages view tu supaya tidak mengira atau merekodkan access teman sendiri ke blog teman tu. Kiranya figure tu memang genuine la merekodkan pelawat ke blog apakehei :)

Apa pun ini adalah cabaran teman untuk melepasi 1,000,000 pages view di penghujung December 2014 nanti. Sama-samalah kita tengok macam mana pencapaiannya nanti ye...

8 comments :

  1. InsyaAllah...banyak ilmu dan info dalam blog apakehei ni..

    ReplyDelete
  2. Insyallah aku akan terus memberikan sokongan kepada teman untuk mencapai target tu walaupun lately aktiviti blogging aku terbatas..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. inshaAllah, teruskan perjuangan murni kome.. (:

    ReplyDelete
  4. Insyaallah... Izni bolehh!!.. :D

    ReplyDelete
  5. semoga tercapai hajat.... Inshaa Allah

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...