Friday, December 27, 2013

Wordless : End of 2013 at KLCC

Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) end of December, 2013.










5 comments :

  1. Cantik pemandangan waktu malam kat KLCC ni.

    ReplyDelete
  2. Mak aiii.. besarnya pokok krismas diaa....!!!
    Budak2 dan orang tua budak2 pun mesti suka tengok air pancut lampu kaler2 tu kan... :D

    ReplyDelete
  3. dah lama rasanya aku tak pergi klcc untuk new year celebration nih...hehehe..tapi malam2 biasa pun view kat park klcc memang chantek...isi tabung nuffy sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teman pun sama... Lama betul tak berkunjung ke KLCC nie... Baru teman tau ada parking bertingkat yang murah sket kat luar berhampiran masjid KLL tu... Last time tempat nie, open parking jer... :) tu la kan... lama betul tak kesini...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...