Monday, November 11, 2013

Spotted : XXX IDB 52

First time teman jumpa nombor pendaftaran kenderaan macam nie XXX IDB 52. Lain bebenor no plat nie, tak macam yang selalu kita lihat di jalan raya. Ada sapa-sapa yang tahu tak pasal nombor pendaftaran kenderaan macam nie? Share la sket info tu kat ruangan komen yer...


9 comments :

  1. Setahu saya IDB tu kalau kat sini ialah Institut Dewan Bandaraya.. hehehehe...

    ReplyDelete
  2. ini menarik..aku pun tak pernah jumpa plat number macam nie...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. kat putrajaya byk jumpe nombor plat nie...dulu keter perdana bernombor plat ni digunakan utk delegasi mane ntah yg dtg melawat malaysia sempena ape ntah...pastu dibuka jualan nombor nie...gitu le yg lieya tau sikit2...kalo salah jgn marahhhh ekekeekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, biasanya jika no yang X ni kereta tersebut digunakan untuk persidangan apa-apa. Lepas habis dia orang jual no tersebut. dan mugkin jual kereta sekali.jika saya tak salah.

      Delete
    2. mmm... teman dengar pun macam tu jugak... macam plat OIC, G1M tu...

      Delete
  4. Saya rase XXX ini mcm keta for delegasi, contoh X OIC , etc... Btw salam perkenalan-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.... ada juga kawan komen macam tu... JPJ buat duit dengan menjual nombor pendaftaran khas

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...