Tuesday, August 6, 2013

Unik : Restoran Mak Aku

Last week, semasa on the way balik dari Setia City Mall di kawasan Meru baru teman perasan ada satu restoran nie namanya agak unik juga. Restoran Mak Aku. Tak tahu lah teman, restoran nie menyajikan makanan yang macam mana. Teman cuma ambik gambarnya dari jauh sahaja untuk entry hari nie. Apa pun nama restoran nie agak lain dari yang lain.



No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...