Tuesday, August 27, 2013

Atasi ketidak selesaan ketika beraya

Sebulan telah kita berpuasa, sebulan jugalah nampaknya kita beraya. Sampai ada yang lupa untuk berpuasa sunat 6 hari. Maklumlah jemputan untuk OPEN house banyak sangat. Beraya dari rumah ke rumah boleh menyebabkan perut bagaikan hendak 'meletup' akibat terlalu banyak menikmati juadah yang disediakan.

Gambar ehsan Google

Malah badan juga terasa letih dan lesu dengan cepat walaupun tak buat apa-apa kerja berat pun. Kalau kome mengalami masalah ini, cubalah petua dibawah;

Masalah perut sebu. Klik disini, dan disini juga.

Untuk segarkan tubuh anda yang lesu. Klik  disini untuk membaca petua tersebut.

Haa... kalau sakit tekak pulak, klik disini untuk membaca petuanya. Maklumla, di musim open house nie, banyak sangat minum air berais.

2 comments :

  1. kalo asyik kuar angin takpe.. takde la meletop2 perot tu... hehehehe....lega juga la kan...

    ReplyDelete
  2. dah rasa dahhh penangan open house.. hahaha. perut meragam sampai asyik bestfriend dengan toilet je...!

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...