Friday, June 14, 2013

Short Video : Iklan Mc Donald yang tak boleh tahan

Nie iklan McD ke atau iklan cara-cara nak hapuskan isteri anda. Atau pun saja nak tunjukkan McD tu sangat best... sangat mengujakan... Sengat sodap... sehingga ikan pun tak akan lepaskan McD tu... hehehehehehe... Saja entry sekadar hiburan di pagi Jumaat nie.


1 comment :

  1. dah lama tak makan McD...macam nie la kot depa dok bunuh umat Islam

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...