Wednesday, February 13, 2013

Ada ke patut...???

Entry ada ke patut. Teman pasti ramai disana penguna Foursuare. Alaa... apps yang share tips untuk segala macam tips dari hotel hingga lah tips bengkel spare part kereta. Actually, teman nie pun penguna apps Foursquare juga.

Selalu la juga, teman check in dan browse komen dan feedback kawan-kawan. Tapi ada sorang member nie. Macam tak ingat dunia la pulak. Cuba kome tengok apa yang mamat tu letak kat akaun dia... Malas teman nak komen lebih-lebih...


No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...