Wednesday, February 13, 2013

Ada ke patut...???

Entry ada ke patut. Teman pasti ramai disana penguna Foursuare. Alaa... apps yang share tips untuk segala macam tips dari hotel hingga lah tips bengkel spare part kereta. Actually, teman nie pun penguna apps Foursquare juga.

Selalu la juga, teman check in dan browse komen dan feedback kawan-kawan. Tapi ada sorang member nie. Macam tak ingat dunia la pulak. Cuba kome tengok apa yang mamat tu letak kat akaun dia... Malas teman nak komen lebih-lebih...

Four Square

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...