Tuesday, December 4, 2012

Super Bike

Setiap kali adanya pihak pengedar motor berkuasa tinggi membuka ruang niaga atau pameran di lobby Menara TM, setiap itu juga lah terdetiknya di hati untuk memiliki sebuah motor berkuasa tinggi untuk diriku sendiri. Model yang manakah menjadi idaman ku... mmm... entah la, terlalu banyak pilihan membuatkan mata ku rambang untuk memilih... semuanya nampak superb... tapi, adakah aku mampu memilikinya... menjadi satu persoalan sehingga kini masih tidak terjawab.


Adakah jiwaku ini benar-benar jiwa seorang riders... atau aku hanya suka melihat motor besar nie... mmm... itu juga satu persoalan yang masih tidak terjawab sehingga kini. Diriku begitu teruja apabila melihat deretan motor besar dilobby nie...

Tengok la model-model super bike dibawah nie... Apa macam, ada yang berkenan dihati...





Ini pula antara motor berkuasa tinggi milik Jabatan Pertahanan Awam.



Yang dibawah ini pula adalah motor berkuasa tinggi yang sangat superb. Harganya pun mencecah ratusan ribu ringgit... Teman nie setakat tengok jer laa...



Motor diatas nie nampak ranggikan... Ok, dibawah ini pula ada model terbaru keluaran Ducati. Klik disini untuk ke web site Ducati. Ini adalah Ducati Diavel. Harganya juga ratusan ribu ringgit, lebih tepat lagi dalam RM120K sebuah.





Cantikkan... Tapi, teman tak mampu memilikinya buat masa ini... Keluarga teman adalah segala-galanya buat teman.

1 comment :

  1. Kalau dah mampu beli sok bleh le join encek somi den. Diapun riders :P
    My latest Entry :)
    JJCM: Nasi Kukus Ayam Dara Berempah (Selera Utara)

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...