Wednesday, October 17, 2012

Nuffnang X

Masa teman dok check configuration Nuffnang, tetiba teman terpandang benda nie...



Selaku Nuffnang follower tegar, teman pun completekan laa informasi yang dia nak... claim blog yang teman manage... dan add jugak blog yang teman follow... hasilnya kat bawah nie...



Apa ke benda Nuffnang X nie... Teman pun bukannya tahu sangat... Klik disini untuk maklumat lanjut berkenaan Nuffnang X.

Owhh, rupanya melalui Nuffnang X senang untuk kita follow blog favorite kita tu dengan satu klik jer... Dengan satu klik sahaja, blog mereka akan segera disenaraikan sebagai ‘Favourite‘ anda! Begitulah sebaliknya.... Hebat kan? ;) nak lebih awsome... aplikasi nie juga boleh di download ke smartphone Apple dan Android...

Atee... apa kome tunggu lagi... moh le kita aktifkan account Nuffnang X tuu... :D

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...