Friday, October 26, 2012

Nak service air cond kereta anda...

Cuba la service di Century Auto Air-Cond Service and Trading. Bengkel ini terletak di kawasan perindustrian Puchong Utama. Lokasi tepatnya adalah seperti koordinate dibawah;


2.996565,101.609587


View Larger Map



Di sini juga ada menyediakan kemudahan access wifi secara percuma. Mudah untuk pelanggan access ke internet sementara menunggu air cond kereta mereka di service. Tanya jer kat tokey tuh, macam mana nak access wife tu. Nanti dia bagi access kod tu. Untuk pengetahuan anda, bengkel ini merupakan pengedar rasmi peralatan air-cond Denso. Hasil kerja mereka amat teliti dan kemas. Bayaran perkhidmatan dan alat ganti amat berpatutan. Cuma, mereka hanya menerima bayaran tunai sahaja. Bayaran melalui kad kredit tidak di terima disini.





Untuk piping air-cond, kebanyakkannya mereka buat sendiri. Ini  adalah kelebihan mereka jika dibandingkan dengan pusat service air-cond yang lain. Bengkel ini juga merupakan pembekal kepada piping air-cond auto bagi kawasan sekitar Puchong.

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...