Tuesday, September 25, 2012

Nie kereta sapa???

Nie first time teman check in kat Tesco Kota Bharu. Masa on the way nak masuk dari parking lot tu, teman terpandang la kereta nie. Ape ke hei la drebar keta nie parking kat sini. Di parking dengan penuh bergaya betul-betul di hadapan pintu masuk Tesco. Tempat nie memang dilarang parking. Siap ada garisan jalur kuning disitu. Pada hal, ruang untuk parking berlambak... kosong...

Ambik ko nie plat ketanya DCA 449



Mungkinkah pemandu ini tak belajar masa ambik lesen memandu hari? Atau mungkin kah pemandu ini memang tak ada lesen atau mungkin saja-saja buat tak reti.

Apa yang teman pasti pemandu ini memang seorang yang penting dirinya sendiri dan tak peduli orang tentang orang lain.

3 comments :

  1. eh eh plat DCA lah...heheeh....mama kerja kt DCA...kalo dpt plat tu best...

    ReplyDelete
  2. dia nak cepat pi toilet kut, tak tahan, tu yang park kereta kat pintu masuk tu... huhu

    memang xder sivik...

    ReplyDelete
  3. huhuu! ni kes geram sgt la ni tempek dlm blog, hope dia perasan gambar ni dah tersebar kat 1 Malaysia, padan muka dia, hahaha.. n sedar kesilapan dia.. hehehe..

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...