Tuesday, July 3, 2012

Check in lagi kat Restoran Chamca

Tempat makan best di Puchong. Entry Jalan-jalan, Makan-makan kali nie teman bersiaran lagi di Restoran Chamca, Bukit Puteri, Puchong. mmm... nak makan apa yer... lasti time check in kat sini teman pekena mee ratna... tak la nak try taste benda yang sama jugak kan...


Ok, pikir punya pikir... kali nie teman pekena pulak mee Kong Fu... rasanya memang sedap... sayur-sayuran dan udang, sotong dan dagingnya terasa segar sekali... kalau nak tau... mee kong fu nie rupa di balut dengan telur yang telah digoreng sekali dengan mee tu... ingatkan mee tu, teruk di kongfukan... apa pun, teman tak berapa gemar mee yang digoreng dengan telur... tu yang tak dapat nak di habiskan... apa pun, rasa kuahnya sedap sekali...



Minuman pulak, teman order Lemon Tea Ais... hilang dahaga teman... :D


mmm... kebetulan check in kat hari Jumaat, rupanya setiap hari Jumaat, sebelum solat Jumaat pelanggan di hidangkan dengan bubur... percuma jer... :D tak laa banyak, tapi at least appreciate customer... betul tak...


Klik kat sini untuk baca entry pertama teman, berkenaan Restoran Chamca, Bukit Puteri, Puchong.

3 comments :

  1. tak penah dengar restoran chamca
    sedap ke?
    lame tak jenjalan area Puchong.. nnt la
    nak jenjalan sana..kat sane ade kedai barang baby kan...kan...

    ReplyDelete
  2. Sedap jgak mknan dia..nyum2..jauh dr tempat ros :(

    ReplyDelete
  3. unik jugak nama kedai tu hehe.. wah! custard pudding my fav!!

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...