Friday, June 8, 2012

Super Hero Yang Di Pinggirkan

Teman pasti, ramai yang dah pergi menonton filem The Avengers. Satu filem aksi yang menarik dan mesti tonton pada tahun 2012 nie... Teman tak berkesempatan lagi menonton filem nie... Niat dihati, memang la nak pergi menonton kat panggung. Tapi masa tak mengizinkan... Tunggu bila DVD nya keluar dipasaran, baru la teman tengok...


Apa pun, kome perasan tak... Ada sorang super hero nie tak di ajak join sekali team Avengers nie dalam mempertahankan bumi nie... Teman pasti, super hero nie pasti kecewa dan mungkin akan membawa diri atau menyepikan dirinya untuk selamanya... Kesiankan...


1 comment :

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...