Tuesday, May 29, 2012

Lepas geram di pagi hari

Nie entry lepas geram di pagi hari... ada ke patut parking kat tepi selekoh nie... Tak kan la tak nampak sign board NO PARKING kat tiang tu... Nie pun nasib baik teman selalu awal ke office... kalau lewat sket nie... confirm jem... Menyusahkan betul la... Kot ye pun nak sarapan kat restoran Amjal tu... Parking la kat tempat yang selamat... nie tidak, ikut sesuka hati je nak parking kat mana-mana...



3 comments :

  1. Nanti bila kereta kena langgar baru padan muka.

    ReplyDelete
  2. patut dia naik je atas kerb tu, kan senang~

    ReplyDelete
  3. kat malaysia memang selalu sangat kes gini.kat papan tanda cakap takleh buat tu lah orang buat.hahaha

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...