Tuesday, May 8, 2012

Check in at Time Square, Kuala Lumpur

Walau pun dah lama kerja kat KL nie, nie la first time teman jejak kaki kat Time Square nie... hehehehehe... entah laa tak tahu, kenapa teman berminat langsung nak kesini... Sebenarnya teman kesini sebab ada niat :D

Sebelum bergerak kemana-mana... Teman kasi check in dulu kat FourSquare... Just tinggal jejak yang teman dah jejak kaki kat Time Square nie...


Lepas tu, terus bergegas naik ke MAC Studio... hehehehehe...


Tetiba, terpandang IPhone 4s... mmm... E7 teman nie pun masih baru lagi... tak mau laa tenung lama-lama... risau nanti hati terpaut laa pulak...


tetiba, terpandang IPad 3... bila mata bertentang mata... hati berdebar-debar... Jantung berdenyut-denyut... makan dah tak lalu... tidor pun dah tak lena... apa lagi, teman pun bulatkan tekad... terus masuk meminang... then bawak balik terus ke rumah :D


maka, bertambah lagi satu gadget teman...

4 comments :

  1. ipad new ke abg ngah?syokkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahahaha... tu la pasal lately nie kak ngah kerap ONLINE kat FB tuu...

      Delete
  2. wah..beli Ipad3 ker??tak lama lagi mesti tukar ke Iphone tu..percayalah..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... Bro, actually teman nie kalau bab hand phone... sejak dari dulu hingga kini... tak pernah lagi tukar hand phone dari Nokia ke brand lain... entah la, kalau bertukar pulak kali nie... Tapi apa pun, mesti la justify ngan prospect income yang nak masuk tu... then baru teman consider untuk tukar...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...