Tuesday, March 13, 2012

Sign Board

Jauh berjalan luas permandangan... Jauh berjalan, luas pengalaman... Sekarang nie, walau pun tak berjalan jauh... masih lagi meluas pandangan serata dunia melalui INTERNET... tak gitu kawan-kawan... Entry hari nie, teman nak kongsi pelbagai papan tanda atau sign board serata dunia... Layan.... buzzzz....
















6 comments :

  1. diorang ada sense oh humor dalam tegas.

    stail lah!

    ReplyDelete
  2. iskiskisk memacam stile boleh buat signboard yerk.. agak2 kat Malaysia ada x?.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm... kat Malaysia... ada jugak... teman pernah jumpa... lagi canggih tau... nanti laa, kalau ada masa teman up load buat entry post

      Delete
  3. tersenyum-senyum aku tengok gambar nie..sib baik bos aku tak perasan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... Bro, senyum2 kambing ker... :D

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...