Monday, March 26, 2012

Lagi sarang burung di Impiana Palace

Hari tu teman ada buat entry berkenaan burung bersarang di pokok buluh dalam pasu kat rumah ayah and ibu teman. Kalau nak baca entry tu, klik laa kat sini

Balik weekend hari tu, bonda kata abang pegi laa tengok bunga yang tergantung kat tiang depan tu. Ada tetamu lagi datang menginap. So, teman pun dengan gigihnya pegi laa check. Sekali tenung, macam tak nampak apa-apa pun.



Kali nie, teman berdiri atas kerusi... tengok dari atas pulak...



patut laa riuh rendah jer waktu pagi dan petang... rupanya ada tetamu dok buat rumah baru kat bunga plastik nie... hehehehe... burung pun dah tak boleh nak compare bunga plastik atau bunga original.... masih belum siap sepenuhnya... patut laa busy memanjang...

Nie pulak area depan rumah... keliling rumah penuh dengan kehijauan dan rimbunan pokok... patut laa rumah nie jadi hotspot... ingatkan free WIFI jer... rupanya jadi port tempat burung bersarang...


Kat depan tuu ada pokok rambutan dan pokok pulasan. Ada juga pokok limau... bila time berbuah... memang riuh bunyi burung-burung mencari rezeki... :D

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...