Friday, February 3, 2012

Naili's Place

Tempat makan best di Sentul. Naili's Place, Sentul adalah salah satu restoran seafood yang menarik. Kali ini untuk meraikan birthday seseorang. Nailis Palace menjadi pilihan disebabkan suasananya yang romantik, damai, sesuai untuk bersantai bersama keluarga. Untuk pemgetahuan, Naili's Place nie menyajikan masakkan ala Thai dan juga western. Kalau nak tahu lebih lanjut, layari la web sitenya di http://www.nailisplace.com/


Gambar kat atas nie teman yang snap... goyang sket... maklum laa, tangan kiri dukung Aisar... so, ambik gambar guna sebelah tangan je... tak boleh nak focus dengan betul... tu tak termasuk tangan assistant nak membantu ambik gambar sekali... apa pun, untuk tidak menghampakan, di tampalkan juga gambar kat bawah nie dari blogger sabyastory nie...


Untuk kawan-kawan yang hendak ke sini, boleh la jadikan koordinate di bawah sebagai panduan :

3.194997,101.693932

Lebih mudah lagi kalau buat reservation awal. Tak la susah menunggu. Call jer nombor kat bawah nie ;)



Disini juga ada menyediakan MC serta musician. Boleh la gunakan perkhidmatan mereka ini jika kita membuat majlis disini, atau untuk membuat suprise untuk yang tersayang, atau mungkin untuk melamar... :)

Memang seronok makan-makan disini. Decorationnya pun menenangkan jiwa yang lara nie...




Hiasan air di taman buatan...



Color full kan hiasan dalamannya... penuh dengan lampu-lampu berwarna-warni...





Nie ada ikan Kaloi dalam aquarium... bila tengok ikan nie... teringat teman kat ikan kaloi teman yang dah lama mati tu... Ikan tu mati tua kot... maklum laa masa bela dulu, besar tapak tangan teman nie jer... masa ikan tu mati, nak letak dalam pinggan makan pun dah tak muat...




mmm... setakat nie je laa entry untuk Naili's Place nie... Next time kalau kesini lagi, teman buat entry lagi... :D

4 comments :

  1. salam kenal,

    penah datang sini dinner ngan hubby n adik.. best kan suasana dia, romantik jerk..

    ReplyDelete
  2. alaa review laa food dia.. sedap ke? harga? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK... nanti saya post entry utk review makanan kat sini...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...