Tuesday, February 28, 2012

Am I too OLD!

Tiba-tiba pagi nie masa nak hantar message mengunakan applikasi WhatsApp dapat pulak message nie... version too old... :D apa ke hei jadi too old pulak nie... nasib baik messagenya tak seperti nie "you are too old to use WhatsApp"


hehehehe... teman pasti ramai penguna telefon pintar atau smart phone mengunakan applikasi WhatsApp nie... tidak seperti Blackberry yang popular dengan applikasi BB nya tu... BB hanya boleh digunakan sesama penguna Blackberry sahaja. Tetapi WhatsApp boleh digunakan melalui pelbagai platform OS seperti Syambian, Apple iOS, Android, window phone dan sebagainya. Sekurang-kurangnya melalui WhatsApp kita sebagai penguna nie dapat la menjimatkan kos atau bil bagi menghantar SMS dan MMS. Cuma kita perlu menlanggan pakej data unlimited.

Apa yang penting, applikasi WhatsApp nie FREE jer... cuma perlu download di portal... Teman sangat suka function nie...



4 comments :

  1. i love whatsapp tooooo... hehehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... ye ke... leh laaa add to my WhatsApp list...

      Delete
  2. pengguna BB pon boleh jgk guna aplikasi WhatsApp nieh, cara yg sama jgk just download. so bleh jgk nak SMS atau MMS free... hehe janji free sume ok jerk kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul tuu... Blackberry user kalau nak guna WhatsApp, kena laa download...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...