Tuesday, December 13, 2011

Angry Bird

Sekarang nie burung-burung nie semuanya glamor... teman percaya kome pun pernah main Angry Bird nie... tapi, pernah tak kome fikir burung-burung real ke atau saja di reka untuk game nie... :)

Kat rumah teman pun dah ada tiga ekor... tambah koleksi toy Aisar... :D Ok, nanti teman share koleksi toy Aisar terbaru... Entry hari nie kita fokus kat burung-burung nie... burung betul atau cuma rekaan semata-mata... 


Nama burung nie Red Alert... Comel tak... Tengok keningnya... huhuhuhuhu.... dahsyat kan... memang burung nie garang kot... :D


nie pulak burung yang warna kuning tuu... 

yang warna kuning nie, masa kita main Angry Bird boleh berdesup lajunya... namanya Lemon Head... memang betul laa burung tu ada jambul seciput... comel jerk... :D



Yang warna biru tuuu pulak... namanya Blue Quiff... comel dan kecik jer kan... tapi bila kita main Angry Bird tuh... bila tap... boleh pecah tiga... huhuhuhuhu.... yang bulat, hitam tu pulak, namanya Top Do... masa main Angry Bird tu... burung nie boleh meletup... Aisar sangat suka dengan burung hitam nie... sampaikan kena beli burung nie untuk cukupkan koleksi...



Yang warna hijau dan bermuncung panjang tu pulak, namanya Mean Green... Burung hijau nie masa main Angry Bird tu... dia akan berpusing balik ke bawah... macam kita baling boomerang... Yang warna putih tu pulak, namanya Sea Bird... Jambulnya sangat mengancam... kalau dalam game Angry Bird, burung nie jatuh kan telur yang boleh meletup... mungkin kah dalam realiti, burung nie bomkan dengan najisnya.... huhuhuhuhuhuhu....

Aisar pun dah pandai main Angry Bird... nie laa koleksi Angry Bird Aisar... katanya kawan-kawan Angry Bird nya tak cukup lagi.... huhuhuhuhuhuh....


No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...