Tuesday, October 18, 2011

Susah Dan Menyusahkan

Untuk entry hari ini, http://apakehei.blogspot.com/ ingin berkongsi sesuatu...
Layan jer laa gambar kat bawah nie...

Gambar nie di rakamkan pada February 2011 yang lepas... ketika sibuk-sibuk dengan perayaan sambutan Tahun Baru Cina... semata-mata nak bawak patung singa nie... terpaksa guna khidmat Polis Traffik untunk mengatasi kesesakkan lalu lintas... Kalau dah tau nak guna Federal Highway jugak, kenapa laa tak rancang awal-awal... idak laaa menyusahkan orang lain...

Kesian Polis Trafik tuh... terpaksa melayan orang-orang nie... walau pun benda yang di escort tu hanya laa sebuah patung...




2 comments :

  1. Replies
    1. Berlaku sesuatu ygn di sepatutnya di buat... tapi, perkara telah terjadi... tak boleh nak buat apa dah...

      Prestasi Blog 2014

      Delete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...