Monday, September 26, 2011

Bateri Energizer meletup

Kome pernah dengar tak bateri (Energizer) boleh meletup... mmm... tentu tak pernah kan... teman pun nie laa baru terdengar benda nie... Actually, bateri nie di pasang untuk remote control kipas siling rumah parent teman... dah lama pun pasang lebih 2 minggu pun... elok jer functionnya... tapi tetiba pulak boleh meletup... kira tak boleh laa guna remote tuh lagi... pecah berderai... Kalau bateri nie pun boleh meletup, apatah lagi bateri hand phone...


Bateri Energizer

Bukan setakat remotenya jee yang pecah... basednya pun sekali pecah... and ada kesan terbakar... nasib baik dinding tak retak...

Remote kipas

Bahagian bawah bateri yang berlubang...

Bateri Energizer

Remote kipas

sorry la... gambarnya tak berapa clear...

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...