Wednesday, July 27, 2011

Collection Toy Aisar

Nie la collection toy Aisar...


Nie collection bear masa birthday Aisar yang kedua... bearnya besar sangat dari orangnya... nak dukung pun susah... Allhamdullillah.... murah rezeki Aisar...


Masa birthday umur 2 tahun... Papa and Mama hadiahkan Aisar kereta sport... huhuhuhuhuhuhu... guna bateri and ada remote control lagi... Kereta spot nie siap ada sound system lagi.... hehehehehe.... tengok laa tu... mana besar... bearnya ke or tuannya... hehehehehe...



Kat bawah nie pic Dibo Aisar... Acu Farah belikan... Dibo nie laa yang dikendung ke hulu kehilir setiap hari... masa nak tido pun nak peluk si Dibo nie jugak...




Kat bawah nie... presents birthday pertama Aisar... Namanya Barney... masa umur setahun lebih, baru la pandai dukung dan peluk Barney...




Yang nie pulak Abby... baby doll nie Aisar sendiri yang pilih... siap cium dulu baru amik... :d


Yang nie pulak... Aisar panggil Etok-etok... si Unta padang pasir... Aki nya belikan masa pergi haji hari tuu...




video


Next time akan update lagi latest Aisar Toy... :d

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...