Thursday, April 14, 2011

Suatu Hari Di Level 54

N3 kali ini merupakan kompilasi gambar-gambar yang diambil di Level 54... maknanya... Waktu aku ambil gambar tu... adalah sewaktu aku sampai awal ke office, balik lewat atau pun waktu aku release tension... :d


Gambar dibawah di ambil pada 22 Jun 2010, nie mesti masa aku buat senaman mata... :d Gambar nie diambil mengarah ke Mid Valley...



Gambar kat bawah nie pulak di ambil pada 13 July 2010... confirm laa waktu nie aku balik lewat... waktu matahari terbenam... nak masuk waktu maghrib laa tu.. 



haaa... gambar kat bawah nie pulak di ambil pada 21 December 2009... Waktu tengahari... sempat lagi snap gambar sementara menunggu lif... :d



Nie pun gambar di ambil semasa matahari terbenam... tunggu waktu maghrib laa... sambil-sambil mengintai traffic Federal Highway menghala ke Shah Alam...



Gambar nie pulak di ambil pada 13 April 2009... sewaktu sampai ke office... waktu-waktu macam nie... Kuala Lumpur nampak tenang dan nyaman jer kan... aku suka tengok bandaraya Kuala Lumpur nie di selimuti awan... kiranya pemandangan aku waktu ini... diatas awan laa... :d



Gambar nie pulak di ambil pada 13 April 2009... Waktu pagi... sempat lagi aku snap gambar sebelum masuk office... :d



Gambar kat bawah nie aku ambik pada 19 November 2010... waktu pagi... sebelum masuk office... masa drive ke office tadi, hujan belum turun lagi... cuaca mendung laa... tapi... bila naik ke office... nampak macam hujan dah start turun... kalau kome... renung-renung kat cermin tuh... boleh nampak titik-titik air hujan... nampak gayanya matahari pun segan-segan je nak keluar...


1 comment :

  1. fuhhh...tingkat 54...tinggi gak tu bro...hehehe..nice view gak dari Menara TM nie rupanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...