Wednesday, January 5, 2011

Pasar Pasir Penambang - GPS Coordinates

Lupa la pulak nak includekan GPS coordinates pasar Pasir Penambang nie...

Ok, coordinatesnya adalah seperti berikut :

Kedudukannya adalah on the way ke Sabak Bernam kalau dari Kuala Selangor la...

N 03 21 052
E 101 15 116


2 comments :

  1. salam,nk tny ade x homestay nk boleh disewa utk 4 bln kt area pasir penambang or pekan kuala selangor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu la pulak... Apa yang teman tahu, kat area Klip-klip tu ada jugak rumah tumpangan ala-ala resort gitu... Homestay pun ada jugak... Tapi, maaf laa teman tak ada info tu...

      Delete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...