Sunday, August 29, 2010

View from Level 54 Menara TM

mmm... gambar nie dah lama snap pun... Cuma tak berkesempatan nak Up Load kan jer... Gambar nie diambil dari lobi office di tingkat 54 Menara TM... Kadang-kadang tu... seronok jugak office kat tempat tinggi-tinggi nie... cuma tension bila ada fire drill jeee... jenuh nak turun kebawah guna tangga kecemasan... Kali terakhir fire drill tahun 2009, mengambil masa hampir 15 minit untuk sampai ke ground floor... :)

Gambar dibawah nie ambil pukul 7.30 pagi... Bandaraya KL masih lagi di selubungi kabus... tapi tak la macam di Cameron Highland...




No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...